010 – 82 019 15 info@nevaco.nl

De hoogwaardige Belven NV – BV4 RVS kogelkranen zijn (bijna) op weg naar de specialist voor een bijzondere bewerking: het geschikt maken voor gebruik in zuurstoftoepassingen. Deze behandeling vergt specialisme, want de kogelkranen zullen na de bewerking voldoen aan de strenge eisen die aan zuurstoftoepassingen worden gesteld.

Zuurstof is een uitdagend medium om mee te werken vanwege zijn hoge reactiviteit, en daarom is het essentieel dat alle onderdelen die in contact komen met zuurstof, perfect schoon en vrij van verontreinigingen zijn. De afsluiters worden ontvet, gespoeld en geïnspecteerd met UV licht voor O2 gebruik. Dit alles conform het chemische behandelplan voor zuurstof incl. certificaat. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we deze gespecialiseerde bewerkingen aanbieden, zodat onze klanten verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit en veiligheid.

Wij zorgen ervoor dat de afsluiters & appendages op maat worden aangepast aan de behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om standaard kogelkranen of om gespecialiseerde cleaning zoals deze.

Team Nevaco staat altijd klaar om de perfecte oplossing te bieden.