De merken

Of het nou een vlinderklep, Y-filter, kogelkraan, RVS slang, balgafsluiter of een specifieke stoom warmtewisselingssysteem betreft. Onze klanten hebben naast het standaard pakket ook nog andere wensen op het gebied van appendages. Om hier maximaal aan tegemoet te komen, hebben we distributie afspraken gemaakt met gerenommeerde A-brands in de Nederlandse markt. Deze producenten onderscheiden zich elke binnen hun eigen vakgebied en specialisme.

Belven

Belven is het eigen merk van de Belven Groep. Al dertig jaar lang produceren we kwaliteitsvolle vlinderkleppen, kogelkranen, schuifafsluiters, meskantafsluiters, terugslagkleppen en filters. Het Belven brand is herkenbaar aan het BV casting logo op de gietstukken van onze kranen. Wie voor Belven kiest, heeft de zekerheid van kwaliteit, dienst na verkoop en wisselstukken voor vele jaren. Belven, invalved as promised.

ARI Armaturen

Worden uw kwaliteitsdoelstellingen bepaald door zware industriële omgevingen, zeer hoge temperaturen en drukken en mediadiversiteit? Zijn veiligheid en betrouwbaarheid gewenst en vertrouwt u op kwaliteitsproducten om warmte en koude vloeistoffen en of gassen te leveren en af ​​te voeren wanneer dat nodig is.

Met ARI Armaturen profiteert u van een uitgebreid appendage pakket met 20.000 zorgvuldig op elkaar afgestemde producten in 200.000 varianten. Of het nu regelafsluiters, reduceerventielen, klepafsluiters, vlinderkleppen, veiligheidsventielen, condenspotten, aandrijvingen of applicatie engineering oplossingen zijn? Wij hebben het!

Nevaco is een unieke samenwerking aangegaan met ARI Armaturen als distributie partner. Heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

SPIRAX SARCO

WERELDWIJDE AANWEZIGHEID, MET LOKALE FOCUS

1200 gespecialiseerde ingenieurs | Kantoren in 62 landen | Expertise en producten voor 24 industrieën

Stoom is een onontbeerlijke energiedrager voor veel industrieën. Hoewel de basisprincipes van stoomtechniek over het algemeen hetzelfde zijn, heeft elke industrie zijn eigen vereisten. De industriespecialisten van Spirax Sarco begrijpen uw specifieke behoeften. Waar nodig, zetten ze hun diepgaande industriekennis via de beste praktijkvoorbeelden in. Op deze manier bent u verzekerd van een oplossing volledig aangepast aan uw wensen.

Het gamma producten, diensten en oplossingen is ontworpen om de efficiëntie van uw stoominstallatie, startende vanaf het ketelhuis, via de stoomdistributie tot het terugvoeren van condensaat, te maximaliseren.

Nevaco is de samenwerking aangegaan als distributiepartner voor het volledige Spirax Sarco productenpakket. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

 

SEACO GROUP BV

Seaco Group BV heeft een breed assortiment aan hoogwaardige flensafdichtingen op voorraad. Naast de grote voorraad produceert Seaco Group BV, in haar eigen moderne productie, elke gewenste flensafdichting op maat.

Seaco Group BV werkt samen met gerenommeerde producenten zoals Flexitallic, Amorim en Frenzelit en vertegenwoordigt merken zoals Thermiculite, Sigma, Novus, Novaphit en Novapress. Door hun grote voorraad, eigen productie en flexibele logistieke organisatie bent u verzekerd van een snelle levering van producten met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Nevaco steunt op de expertise van Seaco op het gebied van afdichtingen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Oventrop

Oventrop is één van de meest toonaangevende Europese HVAC fabrikanten van appendages, regelingen en verwarmingssystemen. Met name op het gebied van inregeltechniek heeft Oventrop een jarenlange ervaring op zowel het statisch als dynamische inregelafsluiters pakket.

Nevaco is de samenwerking aangegaan als distributiepartner voor het volledige Oventrop productenpakket en kan vanwege hun grote voorraad, eigen productie en flexibele logistieke organisatie een snelle levering van producten garanderen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

We zijn bereikbaar:

Jan van der Heijdenstraat 26a
2665 JA Bleiswijk
info@nevaco.nl