010 – 82 019 15 info@nevaco.nl

De merken

Nevaco is een exclusieve partner voor Belven, ARI Armaturen en AFFCO in Nederland.

Naast het brede producten pakket van de bekende appendage producenten, zijn wij ook in staat om overige productlijnen te bieden die complementair zijn aan ons standaard  leveringsprogramma. Wij hebben een breed wereldwijd netwerk met verschillende leveranciers en producenten op het gebied van appendages.

 

Belven

Belven is hét huismerk van Nevaco.

Al ruim dertig jaar lang produceert men vlinderkleppen, kogelkranen, schuifafsluiters, meskantafsluiters, terugslagkleppen en filters. Het Belven brand is herkenbaar aan het BV casting logo op de gietstukken van onze kranen. Wie voor Belven kiest, heeft de zekerheid van kwaliteit, dienst na verkoop en wisselstukken voor vele jaren.

Belven, invalved as promised.

ARI Armaturen

Nevaco is dé partner van het Duitse A-Brand ARI Armaturen. Met dit bekende merk complimenteren wij het leveringspakket met ruim 20.000 zorgvuldig op elkaar afgestemde producten in ruim 200.000 varianten.

Wij zijn ook een officiële geautoriseerde servicepartner voor de ARI veerveiligheden in Nederland. Wij certificeren en stellen de veerveiligheid op elke gewenste druk af volgens de geldende gewenste normeringen.  (2014/68/EU, TO103 Lloyds)

Het pakket bestaat uit bekende merk namen zoals:

STEVI® PREMIO® regelkleppen of PREDU® reduceerkleppen, high performance vlinderkleppen ZETRIX® & ZEDOX®, Rubber gevoerde vlinderkleppen GESA® & ZESA®, ARI SAFE, ARI REYCO (API 526) veerveiligheidskleppen, FABA® & STOBU® stoomafsluiters, temperatuurregelaars TEMPTROL®

ARI is toepasbaar voor elke industriële omgeving.

Seaco group

Seaco Group BV heeft een breed assortiment aan hoogwaardige flensafdichtingen op voorraad. Naast de grote voorraad produceert Seaco Group BV, in haar eigen moderne productie, elke gewenste flensafdichting op maat.

Seaco Group BV werkt samen met gerenommeerde producenten zoals Flexitallic, Amorim en Frenzelit en vertegenwoordigt merken zoals Thermiculite, Sigma, Novus, Novaphit en Novapress. Door hun grote voorraad, eigen productie en flexibele logistieke organisatie bent u verzekerd van een snelle levering van producten met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Nevaco steunt op de expertise van Seaco op het gebied van afdichtingen.

Oventrop

Oventrop is één van de meest toonaangevende Europese HVAC fabrikanten van appendages, regelingen en verwarmingssystemen. Met name op het gebied van inregeltechniek heeft Oventrop een jarenlange ervaring op zowel het statisch als dynamische inregelafsluiters pakket.

Nevaco is de samenwerking aangegaan als distributiepartner voor het volledige Oventrop productenpakket en kan vanwege hun grote voorraad, eigen productie en flexibele logistieke organisatie een snelle levering van producten garanderen.

AFFCO Flowcontrol

Deze fabrikant heeft reeds een sterke positie verworven binnen de maritieme industrie. De vlinderkleppen met een AB2 alu-brons binnenwerk varen op dit moment al de hele wereld over. De kwaliteit wordt gegarandeerd door internationale productcertificaten en verschillende typegoedkeuringen zoals: BV, Lloyds etc.

Met deze samenwerking kunnen wij uw vraag naar specifieke maritieme appendages nog beter beantwoorden.

 

We zijn bereikbaar:

Jan van der Heijdenstraat 26a
2665 JA Bleiswijk
info@nevaco.nl