De merken

Nevaco is een exclusieve partner van Belven en ARI Armaturen in Nederland. Naast het mooie brede producten pakket kwaliteitsproducten van deze bekende appendage producenten, kunnen wij nog veel meer producten leveren die complementair zijn aan deze pakketten. Wij hebben een nauwe samenwerking met verschillende leveranciers en producenten wereldwijd op het gebied van appendages.

Kortom, ben u op zoek naar: vlinderkleppen, kogelkranen, terugslagkleppen, STOBU® of FABA® klepafsluiters, schuifafsluiters, Y filters, slangen of compensatoren, Oventrop® inregelafsluiters, Instrumentatie en overige toebehoren, PREDU® reduceren. ARI SAFE veerveiligheden of STEVI® regelkleppen én een leverancier die goede service verleent en kwaliteit levert, dan bent u bij Nevaco aan het juiste adres!

Neem contact met ons op voor advies of een offerte.

 

Belven

Belven is het eigen merk van de Belven Groep. Al dertig jaar lang produceren we kwaliteitsvolle vlinderkleppen, kogelkranen, schuifafsluiters, meskantafsluiters, terugslagkleppen en filters. Het Belven brand is herkenbaar aan het BV casting logo op de gietstukken van onze kranen. Wie voor Belven kiest, heeft de zekerheid van kwaliteit, dienst na verkoop en wisselstukken voor vele jaren. Belven, invalved as promised.

ARI Armaturen

Nevaco is de specialistische partner van het merk ARI Armaturen voor het totale productenpakket.

Wij zijn in staat om u snel en deskundig advies te geven en uit te leveren direct vanaf de fabriek. Of het nu gaat om regelkleppen die u zoekt of druk reduceerkleppen PREDU, high performance ZETRIX, ZEDOX vlinderkleppen, (GESA ZESA), veiligheidskleppen, stoomafsluiters FABA – STOBU, actuatoren, temperatuurregelaars TEMPTROL of technische oplossingen voor een industrieel proces?  

Met dit merk complimenteren wij het appendagespakket met 20.000 zorgvuldig op elkaar afgestemde producten in ruim 200.000 varianten.

ARI SAFE  & ARI REYCO (API 526) Safety Valves.

Veerveiligheden zijn een belangrijk onderdeel in drukhoudende systemen. Daarom bieden wij ook voor de gehele range van de ARI SAFE & REYCO veerveiligheden (Safety Valves), het volledig certificeren en afstellen aan volgens de geldende gewenste normen. ( 2014/68/EU, TO103 Lloyds)

ARI-regelkleptechnologie met STEVI

Variabele product oplossingen bieden u meer flexibiliteit, meer vermogen en meer precisie. Voor controle – mengen / omleiden, toepasbaar voor elke industriële omgeving.

ARI PREMIO®

Kies tussen pneumatische actuatoren van DP32 tot DP35 en onze PREMIO of PREMIO-Plus elektrische actuatoren. De nieuwe PREMIO-Plus 2G is de nieuwe generatie variabele actuatortechnologie. Dankzij de BLDC-motor met zeer hoog rendement, langere levensduur, tot zestig procent lager stroomverbruik en variabele positionering.

Heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

 

SEACO GROUP BV

Seaco Group BV heeft een breed assortiment aan hoogwaardige flensafdichtingen op voorraad. Naast de grote voorraad produceert Seaco Group BV, in haar eigen moderne productie, elke gewenste flensafdichting op maat.

Seaco Group BV werkt samen met gerenommeerde producenten zoals Flexitallic, Amorim en Frenzelit en vertegenwoordigt merken zoals Thermiculite, Sigma, Novus, Novaphit en Novapress. Door hun grote voorraad, eigen productie en flexibele logistieke organisatie bent u verzekerd van een snelle levering van producten met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Nevaco steunt op de expertise van Seaco op het gebied van afdichtingen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Oventrop

Oventrop is één van de meest toonaangevende Europese HVAC fabrikanten van appendages, regelingen en verwarmingssystemen. Met name op het gebied van inregeltechniek heeft Oventrop een jarenlange ervaring op zowel het statisch als dynamische inregelafsluiters pakket.

Nevaco is de samenwerking aangegaan als distributiepartner voor het volledige Oventrop productenpakket en kan vanwege hun grote voorraad, eigen productie en flexibele logistieke organisatie een snelle levering van producten garanderen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

We zijn bereikbaar:

Jan van der Heijdenstraat 26a
2665 JA Bleiswijk
info@nevaco.nl