010 – 82 019 15 info@nevaco.nl

De merken

Wij hechten veel waarde aan de exclusieve samenwerking met onze vaste partners: Belven & ARI Armaturen.

Belven het huismerk van Nevaco is een producent van kwartslag afsluiters en zit gevestigd in Mechelen België. Naast het kwartslag pakket hebben ze een breed pakket van appendages welke geschikt zijn voor in de gebouwentechniek en de algemene industrie. Belven heeft een internationaal netwerk van eigen vestigingen en lokale distributeurs.

ARI Armaturen is een Duitse fabrikant en leverancier van afsluiters. De Stobu®, Faba®, Predu®, Safe®, Cona®, Premio® zijn o.a bekende merken in de werktuigbouwkundige installaties. ARI Armaturen heeft meer dan zeventig jaar ervaring als partner voor verschillende industrieën, zoals de chemische industrie, de scheepsbouw, de gebouwentechniek en de installatietechniek.

Nevaco levert niet alleen de kwaliteitsproducten van deze vooraanstaande fabrikanten, maar ook andere soorten en merken appendages. Wij hebben een breed netwerk van leveranciers en producenten die expert zijn in appendages.

 

Belven

Belven is hét huismerk van Nevaco.

Al ruim dertig jaar lang produceert men vlinderkleppen, kogelkranen, schuifafsluiters, meskantafsluiters, terugslagkleppen en filters. Het Belven brand is herkenbaar aan het BV casting logo op de gietstukken van onze kranen. Wie voor Belven kiest, heeft de zekerheid van kwaliteit, dienst na verkoop en wisselstukken voor vele jaren.

Belven, invalved as promised.

ARI Armaturen

Nevaco is dé partner van het Duitse A-Brand ARI Armaturen. Met dit bekende merk complimenteren wij het leveringspakket met ruim 20.000 zorgvuldig op elkaar afgestemde producten in ruim 200.000 varianten.

Wij zijn ook een officiële geautoriseerde servicepartner voor de ARI veerveiligheden in Nederland. Wij certificeren en stellen de veerveiligheid op elke gewenste druk af volgens de geldende gewenste normeringen.  (2014/68/EU, TO103 Lloyds)

Het pakket bestaat uit bekende merk namen zoals:

STEVI® PREMIO® regelkleppen of PREDU® reduceerkleppen, high performance vlinderkleppen ZETRIX® & ZEDOX®, Rubber gevoerde vlinderkleppen GESA® & ZESA®, ARI SAFE, ARI REYCO (API 526) veerveiligheidskleppen, FABA® & STOBU® stoomafsluiters, temperatuurregelaars TEMPTROL®

ARI is toepasbaar voor elke industriële omgeving.

Seaco group

Seaco Group BV heeft een breed assortiment aan hoogwaardige flensafdichtingen op voorraad. Naast de grote voorraad produceert Seaco Group BV, in haar eigen moderne productie, elke gewenste flensafdichting op maat.

Seaco Group BV werkt samen met gerenommeerde producenten zoals Flexitallic, Amorim en Frenzelit en vertegenwoordigt merken zoals Thermiculite, Sigma, Novus, Novaphit en Novapress. Door hun grote voorraad, eigen productie en flexibele logistieke organisatie bent u verzekerd van een snelle levering van producten met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Nevaco steunt op de expertise van Seaco op het gebied van afdichtingen.

Oventrop

Oventrop is één van de meest toonaangevende Europese HVAC fabrikanten van appendages, regelingen en verwarmingssystemen. Met name op het gebied van inregeltechniek heeft Oventrop een jarenlange ervaring op zowel het statisch als dynamische inregelafsluiters pakket.

Nevaco is de samenwerking aangegaan als distributiepartner voor het volledige Oventrop productenpakket en kan vanwege hun grote voorraad, eigen productie en flexibele logistieke organisatie een snelle levering van producten garanderen.

We zijn bereikbaar:

Handelsweg 85, 2988 DB Ridderkerk
info@nevaco.nl