010 – 82 019 15 info@nevaco.nl

De merken

Wij hechten veel waarde aan de exclusieve samenwerking met onze vaste partners: Belven & ARI Armaturen.

Belven het huismerk van Nevaco is een producent van kwartslag afsluiters en zit gevestigd in Mechelen België. Naast het kwartslag pakket hebben ze een breed pakket van appendages welke geschikt zijn voor in de gebouwentechniek en de algemene industrie. Belven heeft een internationaal netwerk van eigen vestigingen en lokale distributeurs.

ARI Armaturen is een Duitse fabrikant en leverancier van afsluiters. De Stobu®, Faba®, Predu®, Safe®, Cona®, Premio® zijn o.a bekende merken in de werktuigbouwkundige installaties. ARI Armaturen heeft meer dan zeventig jaar ervaring als partner voor verschillende industrieën, zoals de chemische industrie, de scheepsbouw, de gebouwentechniek en de installatietechniek.

Nevaco levert niet alleen de kwaliteitsproducten van deze vooraanstaande fabrikanten, maar ook andere soorten en merken appendages. Wij hebben een breed netwerk van leveranciers en producenten die expert zijn in appendages.

 

Belven

Belven is hét huismerk van Nevaco.

Belven NV, met 40 jaar expertise in afsluiters, is een onafhankelijke Belgische KMO die haar eigen langetermijnstrategie kan bepalen. Onze unieke kracht ligt in de betrouwbare levering in al haar facetten, met een vast commercieel contactteam voor onze klanten. Al ruim dertig jaar lang produceert men vlinderkleppen, kogelkranen, schuifafsluiters, meskant afsluiters, terugslagkleppen en filters. Het Belven brand is herkenbaar aan het BV casting logo op de gietstukken van onze kranen. Wie voor Belven kiest, heeft de zekerheid van kwaliteit, dienst na verkoop en wisselstukken voor vele jaren.

Gelegen aan de E19 tussen Brussel en Antwerpen, is onze centrale ligging een troef voor klanten in de Benelux en de logistieke interactie met andere Belven-vestigingen wereldwijd. Op deze locatie zijn alle kernactiviteiten van Belven geconcentreerd, inclusief onderzoek en ontwikkeling, assemblage, kleppentesten, revisies, herstellingen en on-site interventies.

In 2021 heeft het Belven management deelgenomen aan de (mede) oprichting van Nevaco, wat heeft bijgedragen aan een snel groeiende naam -en merkbekendheid van beide bedrijven. Samen zorgen zij voor een totale ontzorging van projecten met betrekking tot afsluiters en appendages in de bouw en algemene industrie.

Invalved as promised.

ARI Armaturen

ARI Armaturen is een Duitse fabrikant van industriële afsluiters en regelkleppen. Het bedrijf heeft wereldwijd een sterke reputatie opgebouwd als leverancier van hoogwaardige armaturen voor verschillende industrieën. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en aspecten van ARI Armaturen:

  1. Bedrijfsoverzicht: ARI Armaturen werd opgericht in 1950 en heeft zijn hoofdkantoor in Schloß Holte-Stukenbrock, Duitsland. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de productie van industriële afsluiters en regelkleppen.
  2. Productaanbod: ARI Armaturen biedt een uitgebreid assortiment aan afsluiters en regelkleppen die worden gebruikt in diverse toepassingen, waaronder stoom, gas, vloeistoffen en andere media. Enkele van hun productcategorieën omvatten veiligheidsventielen, regelkleppen, afsluiters, terugslagkleppen en meer.
  3. Toepassingsgebieden: De producten van ARI Armaturen vinden toepassing in uiteenlopende sectoren, waaronder de chemische industrie, petrochemie, energieproductie, voedingsmiddelenindustrie, waterbehandeling, en andere industriële processen.
  4. Internationale aanwezigheid: Hoewel ARI Armaturen zijn oorsprong heeft in Duitsland, heeft het bedrijf wereldwijd zijn markt uitgebreid. Ze hebben dochterondernemingen, vertegenwoordigingen en distributeurs over de hele wereld om klanten wereldwijd te bedienen.
  5. Kwaliteit en Normen: ARI Armaturen staat bekend om zijn streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid. De producten voldoen aan verschillende internationale normen en richtlijnen, zoals de Pressure Equipment Directive (PED) in Europa.
  6. Innovatie: Het bedrijf investeert in innovatie en technologische ontwikkelingen om tegemoet te komen aan de evoluerende behoeften van de industrie en klanten.

Het brede assortiment en de betrouwbare prestaties van ARI Armaturen hebben bijgedragen aan hun positie als een erkende speler op het gebied van industriële afsluiters en regelkleppen.

Nevaco is een officieel geautoriseerde distributiepartner van het vooraanstaande Duitse A-merk, ARI Armaturen. Met dit gerenommeerde merk breiden wij ons assortiment uit met meer dan 20.000 zorgvuldig op elkaar afgestemde producten in meer dan 200.000 varianten.

Wij zijn tevens een geautoriseerde servicepartner voor ARI veerveiligheden in Nederland. Als de enige officiële geautoriseerde ARI servicepartner voor Nederland vervullen wij een rol als technisch adviseur en zijn wij verantwoordelijk voor de distributie naar de 6 exclusieve servicepartners. Heb je een service of revisie nodig voor een ARI-appendage? Wij zorgen altijd voor de perfecte match met één van onze servicepartners. Dit geldt niet alleen voor veerveiligheden, maar ook voor STEVI-regelkleppen en andere ARI-appendages.

Het assortiment omvat bekende merknamen zoals STEVI® PREMIO® regelkleppen, PREDU® reduceerkleppen, high-performance vlinderkleppen ZETRIX® & ZEDOX®, rubber gevoerde vlinderkleppen GESA® & ZESA®, ARI SAFE®, ARI REYCO® (API 526) veerveiligheidskleppen, FABA® & STOBU® stoomafsluiters, en temperatuurregelaars TEMPTROL®.

ARI is geschikt voor elke industriële omgeving.

 

 

Seaco group

Seaco Group BV heeft een breed assortiment aan hoogwaardige flensafdichtingen op voorraad. Naast de grote voorraad produceert Seaco Group BV, in haar eigen moderne productie, elke gewenste flensafdichting op maat.

Seaco Group BV werkt samen met gerenommeerde producenten zoals Flexitallic, Amorim en Frenzelit en vertegenwoordigt merken zoals Thermiculite, Sigma, Novus, Novaphit en Novapress. Door hun grote voorraad, eigen productie en flexibele logistieke organisatie bent u verzekerd van een snelle levering van producten met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Nevaco steunt op de expertise van Seaco op het gebied van afdichtingen.

Oventrop

Oventrop is één van de meest toonaangevende Europese HVAC fabrikanten van appendages, regelingen en verwarmingssystemen. Met name op het gebied van inregeltechniek heeft Oventrop een jarenlange ervaring op zowel het statisch als dynamische inregelafsluiters pakket.

Nevaco is de samenwerking aangegaan als distributiepartner voor het volledige Oventrop productenpakket en kan vanwege hun grote voorraad, eigen productie en flexibele logistieke organisatie een snelle levering van producten garanderen.

We zijn bereikbaar:

Handelsweg 85, 2988 DB Ridderkerk
info@nevaco.nl