010 – 82 019 15 info@nevaco.nl

ARI SAFE-TC 

Type

laaglichtende veerbelaste veiligheid
Ontwerp volgens DIN EN ISO 4126-1, PED, TRD721, EN 12828

Certificering

Lloyds, TÜV, PED, DNV, T10030, 3.1 materiaal en test, 3.2B

Kenmerken

EN -JL1049
PN40
0- +120°
G1/2“ t/m G1“
EPDM balg
WEDI disk

Toepassingsgebied:

Lage druk stoom, HVAC systemen, heet water

ARI Safety partner

Nevaco, als exclusieve geautoriseerde ARI Safety partner in Nederland voor ARI Safe® veerveiligheden, fungeert als spil in een netwerk van ondersteunende partners. Onze ruime voorraad aan reserveonderdelen en veerveiligheden stelt ons in staat om snel en efficiënt de vervanging van uw veiligheidsventielen te verzorgen. Voor het berekenen van veerveiligheden maken wij gebruik van het geavanceerde ARI myvalve calculatiesysteem. Hierdoor kunnen wij snel en accuraat offertes verstrekken die voldoen aan de exacte specificaties van uw project.

Reken op Nevaco als uw betrouwbare technische dienstverlener voor deskundige ondersteuning met betrekking tot uw ARI SAFE® veiligheidsventielen. Al onze veerveiligheden worden nauwkeurig afgesteld en gecertificeerd volgens de Europese Pressure Equipment Directive (PED) 2014/68/EU.

Hoewel we op onze website de meest gangbare uitvoeringen presenteren, begrijpen we dat elk project unieke eisen heeft. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Hieronder vindt u het meest uitgebreide aanbod van ARI SAFE® veerveiligheden.

ARI SAFE TC / TCP / TSC

ARI REYCO R Series ANSI

ARI SAFE-TC

We zijn bereikbaar:

Handelsweg 85, 2988 DB Ridderkerk
info@nevaco.nl