010 – 82 019 15 info@nevaco.nl

De markten

utiliteitsbouw

Onder de utiliteitsbouw vallen alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Of het nu gaat over nieuwbouw of vernieuwbouw van kantoren, ziekenhuizen, datacentrale, zwembaden, scholen en overige gebouw gebonden installaties, in elk project vind je de kwartslag afsluiters en overige appendages terug van het fabricaat Belven. Wij zijn een gespecialiseerde partner met een lange historie in het typische HVAC marktsegment, in een competitieve markt, waar snelle levertermijnen en constante prijsdruk de regel zijn. Samen met onze strategische partner Belven kunnen wij aan uw project behoefte voldoen en leveren wij uit voorraad o.a. de BV10 Wafer vlinderklep, BV12 LUG vlinderklep, of het Y-filter BV56. We luisteren naar onze klanten en leveren wat u van ons verwacht, op het afgesproken moment en op de afgesproken plaats.

Andere markten waarin wij opereren zijn:

energie

De energiesector is in beweging. Door de klimaatverandering zien geïndustrialiseerde landen zich genoodzaakt om hun energiebronnen minder afhankelijk te maken van fossiele brandstoffen. Afsluiters zijn een belangrijk onderdeel in de energietransitie en de betreffende installaties zoals: stoomturbines, voedingswater, waterstof en geothermische installaties. Wij zetten onze expertise graag in om u te adviseren.

MACHINEBOUW EN APPARATENBOUW

Een uitgebreid gamma van afsluiters staat ter beschikking voor constructeurs van mechanische realisaties. Heeft u een-, twee- en driedelige kogelkranen, met draad- of lasaansluiting of geflensd, vlinderkleppen als eindafsluiter of sandwichtype, diverse drukklassen, materialen en dichtingsmaterialen nodig? Wij luisteren graag naar uw behoefte en kiezen samen de optimale oplossing.

ALGEMENE INDUSTRIE

De algemene industrie is een verzamelnaam voor bedrijven zie zich in alle sectoren van technische installaties en industriële services bevinden. Het is een omvangrijke sector met een grote vraag naar verschillende appendages. Wij bieden daarvoor een uitgebreid pakket van afsluiters: kogelkranen, met draad- of lasaansluiting of geflensd, vlinderkleppen, schuif- en meskant afsluiters tot terugslagkleppen in diverse drukklassen en materialen.

Petrochemie en farma

Petrochemie, chemie en farmacie zijn specifieke sectoren met specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar afsluiters en toebehoren, kleine of grote doorlaten, diverse materialen en drukklassen of dichtingen met grote variëteit aan chemische resistentie, hogere temperatuur en drukken? Wij vertalen uw wensen naar een concrete oplossing.

Tankopslag

Met focus op chemische tankopslag hebben wij sectorspecifieke afsluiters ontwikkeld, zoals het DIN | ANSI 2-delige kogelkranen assortiment BV4. Dankzij onze kennis en expertise adviseren wij graag voor de meest gepaste oplossing. Uiteraard zijn de afsluiters gecertificeerd voor gebruik in uw risicovolle omgeving. Het gamma van afsluiters wordt aangevuld met tankprotectiemateriaal en veiligheidskleppen van gerenommeerde merken.

WATERBEHANDELING

De Belven® kwartslag afsluiters vind je terug in pompstations en rioolwaterzuiveringsinstallaties (RWZI), maar evengoed in zwembaden. Wij bieden een breed pakket aan afsluiters voor de waterbehandeling, o.a. vlinderkleppen, kogelkranen, schuif- en meskant afsluiters tot balkeerkleppen, filters en uitbouwstukken. De kleppen kunnen handbediend of geautomatiseerd zijn en waar nodig aangepast aan de Aquafin-specificaties. Om onze klanten met water-gerelateerde toepassingen maximaal te ondersteunen in hun projecten, heeft onze fabrikant Belven® zijn WRAS-certificaat op de EPDM-zitting van de meest courante types vlinderkleppen hernieuwd.

Voeding

Afsluiters in de voedingsindustrie dienen te voldoen aan specifieke eisen. Zo moeten vlinderkleppen vaak voorzien zijn van witte EPDM met FDA-certificaat en gepolierde RVS disc of moeten kogelkranen met non-contaminatie uitvoering gebruikt worden. Ook toepassingen met hoge temperatuur en bijvoorbeeld afsluiters voor stoombehandeling zijn hier niet vreemd. Met uw specificaties selecteren we gezamenlijk de juiste afsluiters.

We zijn bereikbaar:

Handelsweg 85, 2988 DB Ridderkerk
info@nevaco.nl